Direct contact? Bel: 033-4613334

Home > De praktijk > Algemene informatie

Waar vind ik T.X. de Jong?

Hoe kom ik bij T.X. de Jong?

Bereikbaarheid openbaar vervoer
Station Amersfoort is op 7 minuten loopafstand van de praktijk. Als u station Amersfoort Centraal uitkomt, gaat u linksaf richting centrum. U loopt dan op de Stationstraat. Bij het eerste stoplicht steekt u rechts de weg over en vervolgt uw weg op de Vlasakkerweg. Bij het stoplicht gaat u naar links, u loopt nu op de Utrechtseweg. U neemt de eerste weg naar rechts: de Zonnehof. Die loopt u helemaal uit tot het einde en dan komt u vanzelf op de Arnhemseweg.

Buslijnen: bushalte 'de Kei' op de Stadsring is het meest nabij gelegen. Zie plattegrond.

Bereikbaarheid auto
Vanaf Utrecht via de A28 neem u afslag Maarn (afslag 5) richting Amersfoort. U rijdt ongeveer 2,5 km rechtdoor. Bij de tweede rotonde neemt u de tweede afslag. Arnhemseweg nummer 6 ligt na 250 meter aan uw rechterhand.

Via de A1 naar de A28 afslag Amersfoort (afslag 8). Na de afslag links aanhouden, u volgt nu de Hogeweg. Ga na 2.4 km linksaf de Utrechtseweg op. Ga na 140 m linksaf de Zonnehof op. Ga na 120 m linksaf de Arnhemseweg op. U bent gearriveerd.

Parkeren kunt u in parkeergarage Centrum Mondriaan. U kunt het beste de auto parkeren bij de ‘Uitgang Plus’. Via deze uitgang kunt u, vanaf 8 uur ’s morgens, met de roltrap naar boven en naar buiten. Meteen aan uw rechterhand ziet u de ingang van Arnhemseweg 6. Let op: deze parkeerkosten zijn voor uw eigen rekening.

U neemt de lift naar de 4e etage. Bent u er voor acht uur ‘s ochtends, neem dan de lift in de parkeergarage die uitkomt op het plein naast het gebouw. Het gebouw ligt dan voor u. Links en rechts om de hoek bevindt zich de ingang van de Arnhemseweg 6.