Direct contact? Bel: 033-4613334

Home > Contact > Aanmelden als nieuwe patiënt

Aanmelden als nieuwe patiënt

Geachte,

Voordat wij u kunnen inschrijven, vragen wij u onderstaande procedure goed door te nemen en dan het formulier in te vullen. Wachtkamer T.X. de Jong Tandzorg

Aanmeldprocedure:

Stap 1: Onderstaand formulier invullen.
Stap 2: U ontvangt een aanmeldbevestiging met daarin de uitleg om uw patiëntgegevens bij uw vorige tandarts op te vragen. Deze kan het dossier beveiligd mailen naar t.x.dejongtandzorg@zorgmail.nl
Stap 3: T.X. de Jong beoordeelt de aanmelding en het dossier of wij u zorg op maat kunnen bieden. Dit laten we u binnen 2 weken na ontvangst van het dossier aan u weten.
Stap 4: Voor het maken van de eerste afspraak bellen wij u. Pas als dan blijkt dat beide partijen vertrouwen hebben bent u bij ons ingeschreven. Tot die eerste afspraak is geweest, kunt u voor spoed uw huidige tandarts of de spoeddienst 0900-8602 bellen. 

Op dit moment hebben we een wachttijd van 4 tot 6 maanden.

Door het invullen en verzenden van onderstaand formulier gaat u ermee akkoord dat wij uw declaratie rechtstreeks naar de zorgverzekeraar sturen.

Bewindvoering en/of Schuldhulpsanering
Staat u onder bewindvoering en/of onder schuldhulpsanering, dan bent u verplicht dit vooraf aan ons schriftelijk te melden. Wij willen u graag, in overleg met uw bewindvoerder, helpen.

T.X. de Jong Tandzorg B.V. stelt zich niet verantwoordelijk voor achtergehouden informatie en/of de kosten die voortvloeien uit nalatigheid.

De kosten van deze eerste afspraak zijn te vinden bij de algemene informatie op onze website