Direct contact? Bel: 033-4613334

Home > De patiënt vertelt > Algemeen

Algemene ervaringen bij T.X. de Jong Tandzorg

Op deze pagina kunt u verschillende algemene ervaringen van onze patiënten lezen. 

Anoniem, 39 jaar

Ik ben bij de afdeling techniek/paskamer een aantal keren geweest. Hier ben ik ontzettend goed geholpen door Caroline en Erik. Caroline heeft goed geluisterd naar m'n verhaal en al m'n vragen beantwoord. Hierdoor voelde ik me op m'n gemak. Ze had veel geduld en was begripvol.  Erik heeft me goed geholpen in de periode dat ik m'n onderplaatje kreeg. Goed uitgelegd wat de stappen zijn. Ook was hij oprecht geïnteresseerd in m'n sociale activiteiten, hierdoor wist hij wat ik belangrijk vond aan een partiële prothese.  Na wat gepuzzel heeft hij met z'n collega's iets moois en praktisch gemaakt. Ik ben er heel af en toe nog om wat aan te passen, Erik helpt me snel en goed. Kan goed uitleggen, en luisteren. Een zeer vriendelijke en professionele man die zijn werk goed doet.

Bij de mondhygiënist kom ik regelmatig, er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het feit dat ik overgevoelig ben voor koud water. Goede uitleg wordt er gegeven, en ze denkt ook mee met evt oplossingen. Dit geeft je het gevoel er niet alleen voor te staan. Het loopt tot nu toe niet uit, ik hoef niet lang te wachten. Dit vind ik ook erg prettig. 

Bij de tandarts ben ik verschillende keren geweest, o.a. De Jong en van Mierlo, ik had gaatjes, en zag ontzettend op tegen de verdoving. Dit was voor niks, ik voelde er niks van, ook in m'n gehemelte voelde ik niks, ze kneep ergens in m'n wang, en daardoor (denk ik) voelde ik de prik niet. En binnen 10 minuten was het klaar! Natuurlijk heb ik liever geen gaatjes maar ik zie er niet meer tegen op om dit voortaan bij deze praktijk te laten doen. 

Anoniem, ervaring van 18-10-17

Zeer vriendelijke mensen en uitstekende behandeling.
Fijne behandeling van kinderen en samenwerking onderling heel goed. 

Toos 71 jaar

Een jaar of zeven geleden kwam ik voor de eerste keer bij tandarts T.X. de Jong, toen nog in de Zernikestraat.
Ik was aangenaam verrast door de prettige ontvangst en de fijne manier waarop alles werd uitgelegd! Inmiddels is de praktijk verhuisd naar de Arnhemseweg 6 en flink uitgebreid. Maar de goede sfeer en de prettige manier waarop er met de patiënten wordt omgegaan is hetzelfde gebleven.

Of je b.v. naar de implantoloog moet of naar de technieker.....iedereen is vriendelijk en er wordt ruimschoots de tijd voor je genomen.

Het is logisch dat je gespannen bent als je naar de tandarts gaat. Maar je wordt hier op je gemak gesteld en er wordt naar je geluisterd!