Direct contact? Bel: 033-4613334

Home > De patiënt vertelt > Ervaringen injectables

Ervaringen injectables bij T.X. de Jong Tandzorg

Jessica, 35 jaar, botox gebruikt in het voorhoofd en tussen de wenkbrauwen.

Lange tijd liep ik hele dagen  met opgetrokken wenkbrauwen,  waardoor ik altijd verbaasd leek te kijken. En als ik geconcentreerd aan het werk was,  kon ik enorm fronzen. Dit resulteerde regelmatig in zeurderige spannings-hoofpijn.

Toen ik van iemand kreeg te horen dat ik baat zou kunnen hebben bij  Botox, omdat dat de spieren doet ontspannen, besloot ik dat te proberen.

De behandeling viel me reuze mee! Er zijn een paar prikjes gezet in mijn voorhoofd en tussen en  boven de wenkbrauwen. Na de eerste behandeling  heb ik de eerste 4 dagen een wat drukkend gevoel op mijn voorhoofd gehad, maar nadien nooit meer. Het resultaat was na ongeveer 1-2 weken al goed merk- en zichtbaar.

Geen spannings-hoofdpijn meer en een mooie ontspannen en open uitstraling!

Ik ben er super blij mee en herhaal de behandeling naar behoefte om de zoveel  maanden.

 

Tineke 55 jaar, fillers gebruikt bij de lijntjes in mondgebied en bij de rimpels tussen de wenkbrauwen

De grote stap is gezet naar Injectables. Ik was sceptisch voor fillers maar omdat er met werkstoffen gewerkt wordt die de huid herkent, durfde ik de stap aan. Het advies was om de rimpel tussen mijn wenkbrauwen te laten behandelen en op mijn verzoek zijn de lijntjes bij mijn mond opgevuld.  

Het effect was zeker zichtbaar. Mijn diepe fronsrimpel tussen mijn wenkbrauwen is behandeld met Azzalure en daar is de frons veel zachter geworden. Rondom mijn mond zijn de lijntjes met Restylane behandeld en nu veel minder diep waardoor ik een zachter uiterlijk heb gekregen.

Leukste compliment kreeg ik van een kennis die ik even niet had gezien. Jeetje wat zie jij er goed uit. Mijn dag kon niet meer stuk. Ik ben zeker van plan om deze behandeling van tijd tot tijd te herhalen omdat ik graag verzorgd ouder wil worden.