Direct contact? Bel: 033-4613334

Home > Vacatures

Ben jij onze nieuwe collega?

  • Wil jij werken in een fijne praktijksfeer?
  • Wil jij veel afwisseling in je werk?
  • Wil jij deel uitmaken van een praktijkteam waarbij de patiënt op nummer 1 staat en er professionele zorg verleend wordt?

In 2002 is de praktijk gestart en in 2011 verhuisd naar de huidige locatie. De praktijk telt 2 tandarts-implantologen, 2 tandartsen, 1 mondhygiëniste en meerdere (paro) preventie assistentes. Wij beschikken over 4 ruime, moderne, met strandsfeer ingerichte behandelkamers.

T.X. de Jong Tandzorg te Amersfoort is een algemene tandartspraktijk met specialisatie Reconstructieve Tandheelkunde. Daarnaast zijn wij een verwijskliniek voor implantologie met een eigen tandtechnisch laboratorium voor uitneembare prothetiek.

De visie van de praktijk is de patiënt op nummer 1, een gezond gebit met de nadruk op kwaliteit en preventie. Elk teamlid krijgt de kans om zich te ontwikkelen, we stimuleren om het beste uit jezelf te halen en zo bij te dragen aan een nog betere, mooiere werkplek waar prettig en vlot wordt samengewerkt.

Wij bieden je een leuke werkplek waar er duidelijkheid is en er een goede sfeer heerst. Waar medewerkers kansen krijgen om te groeien en te ontwikkelen.

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Kijk dan snel hieronder of wij een vacature open hebben.

Open sollicitaties zijn ook welkom. Stuur dan je motivatie, samen met je cv en pasfoto naar  hanny@txdejong.nl.

Zie onze openstaande vacatures: