Direct contact? Bel: 033-4613334

Home > Tandheelkunde > Algemene tandheelkunde > Uw eerste afspraak

Uw eerste afspraak

Administratie
Wanneer u voor het eerst bij ons in de praktijk komt, wordt er om uw legitimatiebewijs gevraagd en er wordt bij de receptie een pasfoto van u gemaakt. Ook dient u een medische vragenlijst in te vullen. Wanneer u medicijnen gebruikt, wilt u dan een lijstje met de naam en dosering meenemen?

Wij werken volgens afspraak. Om wachttijden te voorkomen wordt u verzocht om 5 minuten voor de afspraaktijd aanwezig te zijn om bovenstaande met u door te kunnen nemen.

Kennismaking
In de behandelkamer maakt u kennis met de tandarts. Er vindt een eerste controle plaats en zo nodig worden er röntgenfoto’s genomen. Als er verdere behandelingen noodzakelijk zijn, worden de mogelijkheden met u besproken. Voor grotere behandeltrajecten ontvangt u altijd eerst een begroting. Wij zorgen ervoor dat iedere patiënt weet welk behandelplan hij/zij de komende jaren kan verwachten.

De volgende codes kunnen bij uw eerste afspraak in rekening worden gebracht:

C11

Periodieke controle

€ 22,91

 

C22

Medische anamnese

€ 22,91

 

X21

Orthopantogram (overzichtsfoto)

€ 72,35

 

X10

2x Bitewing (foto) à € 16,88

€33,76

 
   

 €151,93

(2021)

U kunt bij uw zorgverzekeraar opvragen wat de vergoedingen zijn.
Heeft u geen tandartsverzekering? Dan vragen wij u direct af te rekenen bij onze receptie.

In de praktijk T.X. de Jong Tandzorg werkt een team van tandartsen, mondhygiënisten, preventieassistenten en tandtechnici. Ieder heeft zijn/haar specialisme. Zo kan het zijn dat u intern verwezen wordt naar een bepaalde specialist.

Een goede mondhygiëne is de basis van de tandheelkunde. Daarom besteden wij daar extra aandacht aan. 

Waar vind ik de praktijk?

De praktijk ligt aan de Arnhemseweg 6 te Amersfoort, op de 4e verdieping (per lift bereikbaar). Dit is boven de Plus supermarkt.

Komt u met de auto, dan kunt u voor 9:00 uur gratis parkeren op de Arnhemseweg. Anders kunt u parkeren in de parkeergarage Centrum Mondriaan. Deze parkeerkosten zijn voor uw eigen rekening.

Zijn er nog vragen neem dan gerust contact met ons op.

Mocht u verhinderd zijn, wilt u dat dan tenminste 48 uur van te voren telefonisch aan ons doorgeven.