Direct contact? Bel: 033-4613334

Home > Tandheelkunde > Algemene tandheelkunde > Uw eerste afspraak

Uw eerste afspraak

Administratie
Op de praktijk meldt u zich bij de receptie. Daar worden uw persoonlijke gegevens zoals telefoonnummer en emailadres gecontroleerd. Voor herkenning wordt er een pasfoto gemaakt. Tevens vragen wij u een gezondheidsvragenlijst in te vullen.

Wij werken volgens afspraak. Om wachttijden te voorkomen wordt u verzocht om 5 minuten voor de afspraaktijd aanwezig te zijn om bovenstaande met u door te kunnen nemen.

Kennismaking
In de behandelkamer maakt u kennis met de tandarts, er vindt een eerste controle plaats en zo nodig worden er röntgenfoto’s genomen. Als er verdere behandelingen noodzakelijk zijn, worden de mogelijkheden met u besproken. Voor grotere behandeltrajecten ontvangt u een begroting. De visie is dat iedere patiënt weet welk behandelplan hij/zij de komende jaren kan verwachten.

De volgende codes kunnen bij uw eerste afspraak in rekening worden gebracht:

C11

Periodieke controle

€ 20,44

 

C22

Medische anamnese

€ 20,44

 

X21

Orthopantogram (overzichtsfoto)

€ 64,54

 

X10

2x Bitewing (foto) à € 15,06

€30,12

 
   

 €135,54

(2017)

U kunt bij uw zorgverzekeraar opvragen wat de vergoedingen zijn.

In de praktijk T.X. de Jong Tandzorg werkt een team van tandartsen, mondhygiënisten, preventieassistenten en tandtechnici. Ieder heeft zijn/haar specialisme. Zo kan het zijn dat u intern verwezen wordt naar een behandelaar met diens specialisatie. Mondhygiëne is de basis van de tandheelkunde, dit is van groot belang.

Waar vind ik de praktijk?

De praktijk ligt aan de Arnhemseweg 6 te Amersfoort, op de 4e verdieping (per lift bereikbaar). Dit is boven de Plus supermarkt.

Komt u met de auto, dan kunt u voor 9:00 uur gratis parkeren op de Arnhemseweg en op de Zonnehof. Anders kunt u parkeren in de parkeergarage Soeverein en ontvangt voor de tijd dat u bij ons in de praktijk bent een uitrijkaart.

Zijn er nog vragen neem dan gerust contact met ons op.

Mocht u verhinderd zijn, wilt u dat dan tenminste 24 uur van te voren telefonisch aan ons doorgeven.