Direct contact? Bel: 033-4613334

Home > De praktijk > Nieuws > Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

NIEUW

0610114780 voor dringende spoed tijdens openingsuren

Voor spoed tijdens openingstijden kunt u ons bereiken op telefoonnummer 06-10114780.

Onder spoed vallen bijvoorbeeld hevige pijn, een nabloeding, een uitgevallen tand/kies en/of ernstig tandletsel, een dikke wang of een kloppend gevoel.

Als het antwoordapparaat aan staat tijdens openingstijden, kunnen onze patiënten ons niet bereiken, ook niet voor spoedgevallen. Dit is nu opgelost dankzij het nieuwe mobiele nummer.

In de weekenden en ’s nachts, als de praktijk gesloten is, kunt u bij spoedgevallen de Spoed Tandarts Amersfoort bellen op 0900-8602 (€ 0,90 per gesprek).

LET OP!
Van 5 tot en met 11 september zijn we telefonisch slecht bereikbaar

Wij zijn van donderdag 5 september 17 uur tot en met woensdag 11 september 21 uur enkel bereikbaar voor spoed op 06-10114780. Ons team leert dan omgaan met de nieuwe patiëntensoftware.

Wilt u in deze periode een afspraak maken of een bestaande afspraak verzetten? Dan kunt u ons een e-mail sturen: balie@txdejong.nl. Deze mails worden dagelijks verwerkt.

Geplande afspraken gaan wel gewoon door in deze periode.

Vanaf donderdag 12 september zijn wij weer telefonisch bereikbaar.

LET OP! Het bestaande patiëntenportaal, waarop u online uw afspraken kunt inzien, verplaatsen en annuleren, is met ingang van 5 september niet meer te gebruiken.

In plaats daarvan gaan we gebruikmaken van nieuwe patiëntensoftware. Deze software is een grote verbetering ten opzichte van het huidige patiëntenportaal. Hiermee kunt u niet alleen afspraken maken en wijzigen, maar ook uw gezondheidsvragenlijst bijwerken en uw declaraties, begrotingen en verwijsbrieven digitaal inzien. Meer hierover in de volgende nieuwsbrief.